MALBI'S KITCHEN

MALBI'S KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Malbi's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:57 Eten was superlekker, tjauwmin met kip alleen voor wat je betaald wel een erg kleine portie. Gelukkig wel meer vlees dan de vorige keer bij de moksi alesi. Bezorging wel top, bezorger ook vriendelijk
19 mei 2022 om 20:13 de smaak was echt super alleen ik miste echt vlees. Het was echt super veel rijst met echt een kleinbeetje kip (kwart).voor 30 euro verwacht je toch ietsjes meer.
13 mei 2022 om 20:20 Ik heb net een moksi alesi en een bami besteld. De moksi alesi was niks mis mee. Maar die bami was 1 en al slijmerig en zuur. Ik probeer ze de hele tijd te bellen maar krijg ze niet te pakken. Slechte service ik bestel nooit meer bij ze!
1 mei 2022 om 0:36 Het eten was heerlijk! Voor echt authentiek Surinaams eten moet je bij malbi’s Kitchen zijn!!! Bezorger was ook vriendelijk en optijd.
28 apr 2022 om 19:54 Lekkerste Surinaams eten in Almere. Ik had bami- oven kip en rijst-sopropo-zoutvlees. Om je vingers bij af te likken.
17 apr 2022 om 11:22 Het eten & de Service zijn perfect! De bezorgers zijn ook klantvriendelijk
16 apr 2022 om 10:43 Het eten was erg lekker, miste wel wat bakbananen voor bij de moksi alesi. Verder goed!
11 apr 2022 om 8:30 Ik ben een Suri en vind hun eten heerlijk. Van grit' bana soep, tot bbq. Echt eten van kwaliteit. Fijne bezorger, beleefd. Hun eten is niet zout zoals van velen. Zuivere smaak. Surinamers zijn kritisch dus we willen lekker eten. Ga zo door!
8 apr 2022 om 13:02 Voor de tweede keer eten besteld en het was wederom heerlijk! en dit keer werd er sneller bezorgd
6 apr 2022 om 22:07 Bruinebonen besteld, ik miste wat rookworst en bakbanaan. Voor de rest wel lekker. Jammer dat de bezorging ruim anderhalf uur heeft geduurd.
6 apr 2022 om 20:00 Voor het eerst hier besteld. Nasi en bami is echt heel lekker! Wel jammer dat ik twee uurtjes moest wachten op het eten en de porties zijn wel klein mag zeker wel een stuk groter.
3 apr 2022 om 21:12 Voor het eerst besteld, bij dit Restaurant. Heerlijke BBQ Kip Menu & Salade gegeten &Geroosterde Kip. Top... Een aanrader! Vriendelijke bezorger...