MALBI'S KITCHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 215 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Malbi's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 20:58 Bami was lekker
22 jan 2023 om 21:35 Zoals altijd was de soep weer heerlijk
20 jan 2023 om 20:54 Heerlijk gegeten. Dankjewel
17 jan 2023 om 19:33 Te lang moeten wachten en nasi kip was te droog. Ook de moksa alesi was te droog en slecht drie kleine stukjes kip. Voor mij is het niet meer bestellen daar
15 jan 2023 om 23:14 Voor de eerste bij dit restaurant besteld Ik moest wel lang wachten ( weet niet wat de reden was).... Maar t was wel erg lekker.... Ik denk dat ik vaker bij hun zal bestellen .
12 jan 2023 om 21:24 Voor de 1e keer hier besteld, maar zeker niet de laatste keer. Wij waren aangenaam verrast
17 dec 2022 om 20:01 Heerlijk!
17 dec 2022 om 10:23 Eten was prima (nasi en bami geroosterde kip) alleen vond ik de geroosterde kip niet vers. Bezorging duurde wel 2 uur, had er begrip voor aangezien het spekglad buiten was en er een bezorger ziek was.
16 dec 2022 om 21:19 Goed Surinaams eten welk super is in Almerepoort. One and only . Zo houden
9 dec 2022 om 21:33 Heten was weer erg lekker
9 dec 2022 om 8:32 Masoesa moksi alesi goede smaak was lekker. Er kon nog een schepje rijst in het bakje en vlees er doorheen en nog 1 stukje kip maakt het helemaal top. Hetzelfde voor de sebijari moksi alesi
7 dec 2022 om 14:51 We bestellen nu al een tijdje bij Malbi's en los van een enkele keer een drankje vergeten ( die ook altijd netjes word nagebracht ) is de service, bezorging en het eten top!