MALBI'S KITCHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Malbi's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 4:46 Eerste bestelling zeer te vreden Heerlijk eten!
23 sep 2022 om 21:20 Moksie alesie was super lekker - weinig kip alleen erg magertjes - sambal is super lekker, maar 1 cupje voor 2 porties? en ze kwamen bijna een uur later dan verwacht haha.
23 sep 2022 om 20:13 Ik heb heerlijk gegeten, bijna net zo lekker als mijn moeders en Oma’s eten! Antroewa was heerlijk ( kan de AA ++ kwaliteit rijst ook echt waarderen )! Het was het wachten waard!
23 sep 2022 om 19:47 Eten was lekker ze waren laat maar gemeld maar toch veel later dan vermeld werd . Was geirriteerd maar omdat het eten lekker is vergeet ik dat .ik ga zeker weer bestellen en hoop niet lang te wachten
22 sep 2022 om 7:06 Authentiek Surinaams (Eerste bestelling) De smaak van hun kip gestoofd 10+ (mag wat meer zijn) De Bami was prima mag wel wat groente doorheen, Sambal "mi Gado" als de kwaliteit zo blijft? vaste klant binnenkort kijken wat sopropo doet.
17 sep 2022 om 22:00 Eten was erg lekker goed warm en de bezorging was echt ontzettend snel de tracker gaf aan 60 min maar de bezorger was er al binnen 30 min echt super !!! We hebben al vaker hier besteld en blijven dit ook zeker doen !!!
16 sep 2022 om 7:30 Eten was lekker! Wel een beetje weinig kip, meer bot dan vlees. Bezorgtijd is best lang 1,5 uur.
14 sep 2022 om 20:09 Het bestelde nog niet gemaakt, bezorgtijd veranderde daardoor steeds. Dit gebeurt te vaak. Bestel niet meer, jammer want het eten is goed.
10 jul 2022 om 21:38 Eten was heerlijk!
9 jul 2022 om 23:20 Blij verrast! Ik had tot nu toe geen lekker Surinaams eten geproefd in Almere. Ik bestel zeker nog een keer!
9 jul 2022 om 19:40 Voor de eerste keer was het een prima kennismaking. Ik wens ze in elk geval veel passie voor hun werk.
2 jul 2022 om 21:39 Heel lekker en snel bezorgd!